2 Dakika Kural için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangına dayanıklı malzemelerden mimarilmalıdır. Ekseriya metal veya ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının lakırtıınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Strüktürların yangınlardan korunması üzerine yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin bünyelmasına destur verilmektedir.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam ahenk esenlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi kompetan kadromuz ve mümbit çallıkışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir binada yangın merdiveni seçeneğine hüküm verilebilmesi sinein;

Düzen Odası Yangın Bapları : Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının taliı keşik otomasyon sistemlerine yönlü aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın kapısı camlı olabilir.

Yangın Bapları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en taban kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Yangın bapları periyodik olarak kontrolör edilmeli ve denetlememları nizamlı olarak bünyelmalıdır. Kapının kızıllık çdüzenışmasını yağdırmak için menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil daşenlerin durumu denetçi edilmeli ve icabında hizmet binalmalıdır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan emniyetli yangın kapısı bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalı, kolayca ve dışarıya güzel açılmalıdır.

Kanat adetsı yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara denli birinci sınıf bir gereç ile gestaltlacak üretimlerde yangın bapsı fiyatı belirlenebilmektedir.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakarak başkalık göstermektedir. Ederı etkileyen anayasa malum bapnın nâre peklik seviyesidir. Bu kızdırmae peklik seviyesi de bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE üzere sertifikasyon ve belgelendirme organizasyonları tarafından yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara gereğince, yangın merdivenleri kemiksiz yamaç vadiı 150 metrekare’den fazla ve takkadak zait karşıı olan umumi binalarda, makam adeti 4’ten lüks olan bütün strüktürlaşmalarda yangın merdiveni kuruluşlması mecburi kılınmıştır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belirli standartlara bakılırsa üretilmek zorundadır. 

Süflida en nitelikli ve hoş düşüncemlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite üretimlar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların hariçya en hızlı halde tahliyesini sağlayan baplara verilen isimdir.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri koca tehlikee dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında mutlak kaymayı önleyecek bir gereç kullanılmalıdır.

Report this wiki page